Інша продукція

 

.

Яблучний оцет є натуральною кислотою, яку отримують без всяких хімічних добавок і ароматизаторів.

Для початку з яблук віджимають сік, далі відбувається процес бродіння за рахунок фруктового цукру і хлібних дріжджів виходить сидр. Потім сидр збагачується киснем, а також оцтовими бактеріями. Ось так утворюється абсолютно поступово натуральний яблучний оцет, причому він не втрачає корисних властивостей яблук, ще й органічні кислоти набуває.

Яблучний оцет широко застосовують не тільки в кулінарії, але і в косметології, використовують його для лікування багатьох хвороб. Але, тут найважливіше, щоб яблучний оцет був натуральним.

Яблучний оцет використовують для заправки салатів, для приготування соусів, можна використовувати яблучний оцет замість соку лимона.

Як відомо, найкраще купувати яблучний оцет у скляній пляшці, а в натуральному оцті допускається осад.

1